Doplněk stravy proti únavě? Nenechte si uniknout tajemství ženšenu!

Stres, vyčerpání a sotva se držíte na nohou? Není divu, že se poohlížíte po něčem, co by mohlo zabrat. Doplněk stravy proti únavě by ale neměl být vaší jedinou zbraní. Pojďte si přečíst, proč vyzkoušet ženšen a jak se bránit únavě i jinými cestami

Doplněk stravy proti únavě? Nenechte si uniknout tajemství ženšenu!

Nejdůležitější rada hned na začátek

Své problémy nenechávejte vyhnít. Pokud čtete tento článek, znamená to, že už jste udělali první krok a začali jste svou únavu řešit. Dobrá práce!

Přechozená únava a stres se totiž na lidském zdraví podepíše stejně, jako přechozená nemoc. Už dávno je potvrzené, že psychické potíže jsou stejně vážné, jako ty fyzické. Odpočiňte si – to se snadno řekne, ale těžko dělá. Přece jen ale zkuste zapřemýšlet, jak si každý den najít chvilku jen sami pro sebe. Možná, že by stačilo vstát o půl hodiny dřív a jít na procházku na čerstvý vzduch, nebo jít pěšky z práce. Co takhle místo televize před spaním číst raději knížku či oblíbený časopis?

Najděte příčinu vašeho stresu

Často máme dojem, že dobře víme, z čeho jsme unaveni a až postupně se ukáže ten pravý důvod. Je důležité zamyslet se nad sebou do podrobna. Stresuje vás práce, nebo spíš konkrétní člověk v ní? Máte obavy ze vztahu? Možná jde o nevyřešené křivdy z minulosti. 

A jak se s tím poprat? Cílem není vyhnout se stresoru, ale racionálně se s ním vypořádat. Život nám totiž bude i nadále přinášet překážky a vyhýbáním se ničeho nedocílíme. Ve chvíli, kdy začnete pracovat na zdolání svých problémů, si můžete koupit i doplněk stravy proti únavě. 

Potřebujete víc energie? Jak vám s únavou pomůže ženšen?

Hned v několika rovinách! Ženšen je rostlina, která pomáhá poprat se se stresem. Podporuje odolnost vůči stresu a kromě toho přispívá k psychické odolnosti. To ale není vše – je vynikající na koncentraci a paměť. Celkově podpoří vaši vitalitu a lidově řečeno vás vrátí zpátky do života.

Účinky ženšenu lze přirovnat k energetickému nápoji. S tím rozdílem, že z něj neplynou nežádoucí účinky v podobě vysokého obsahu cukru a kofeinu v nápoji. Ženšen působí na tělo i mysl dlouhodobě a proto je skvělý spojenec a doplněk stravy proti únavě. 

Kořen ženšenu, skvělý pomocník proti únavě

Ženšen je doma v Asii, užívá se ale po celém světě

Dokonce celá tisíciletí. Pravý ženšen je velice vzácný, ale také kvalitní. Vždy se snažte vyhledat produkt s ženšenem C. A. Meyer. Je zvláštní v tom, že roste několik let, než získá svou maximální sílu. Pravý ženšen se pak užívá ve formě kapslí, které obsahují prášek z mletého kořene. 

To, co je na ženšenu účinné, jsou tzv. ginsenosidy. Vyzkoušejte ženšen jako doplněk stravy proti únavě a vraťte si život!
 

ŽenŠen Energy+ balení

ŽenŠen Energy+

Nejkoncentrovanější ženšen s důležitými vitamíny
Vyzkoušejte zdarma*

* platíte pouze poštovné a balné 49 Kč


Vaše komentáře

Vložte svůj komentář:

  • {{ myComment.createdAt }}

    {{ myComment.name }}:

    {{ myComment.text }}

  • {{ comment.createdAt }}

    {{ comment.name }}:

    {{comment.text}}

    • Zákaznická podpora:

      {{ reaction.text }}

Vložte svůj komentář:

  • Přímo do Vaší poštovní schránky
  • 18 let zkušeností a znalostí
  • Vyvinuto a vyrobeno v Norsku

Máte otázky? Zavolejte nám

Po-Pá 08:00-18:00
Zákaznická linka
©2024 NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o.
Odesílá se