Potřebujete víc energie? Pak byste měli vědět, v čem je vitamín B.

Béčko totiž pomůže s fyzickým i psychickým vyčerpáním. Známe ho hned v několika variantách, přičemž každá působí trochu jinak. Víte, v čem je vitamín B?

Potřebujete víc energie? Pak byste měli vědět, v čem je vitamín B.

B-komplex, aneb Proč je lepší víc Béček než jedno?

Vitamíny skupiny B, nebo tzv. B-komplex, je ve skutečnosti skupina osmi vitamínů. Můžete je znát pod různými názvy. Každý má trochu jinou úlohu, nicméně navzájem se výborně doplňují a tak je škoda zůstat jen u jednoho. 

Vitamíny B jsou rozpustné ve vodě. Naše tělo si je tedy nedokáže uložit do dlouhodobých zásob. Proto je dobré pravidelné doplňování rozumných dávek – větší množství Béčka tělo vyloučí, protože ho nedokáže najednou zpracovat.

Najděte si kvalitní zdroje

Hlavní otázkou je, v čem je vitamín B? Každý jeho typ najdeme jinde, obecně se dá ale říct, že na vitamíny B jsou bohaté celozrnné produkty, jako je hnědá rýže, neloupané obiloviny, cereálie, dále třeba luštěniny. Vedle toho jsou to vnitřnosti, žloutky, ale také droždí. 

U vitamínů B platí víc než jinde, že je pro jejich doplnění důležitá opravdu pestrá strava. 

Jak pomáhá vitamín B na energii?

Zmiňme především vitamín B3 (niacin), vitamín B5 (kyselina pantothenová), vitamín B6 (pyridoxin) a vitamín B12 (kobalamin). Tato čtveřice přispívá ke snížení míry únavy a zároveň povzbuzuje psychickou činnost. Vitamín B je důležitý pro správnou funkci nervového systému a to je naprostý základ pro to, jak se cítíme. 

Díky vitamínu B dodáte palivo svému tělu

Díky vitamínu B tedy dodáte palivo svému tělu a to se vám náležitě odmění. Pokud byste rádi svůj organismus probudili ještě víc, pak sáhněte po kombinaci vitamínu B s ženšenem. Budete cílit na více oblastí, kde dané látky pomohou a výsledný účinek bude o to lepší. 

Ženšen je bylina, která pomáhá se stresem, probouzí mysl a je známý také tím, že má vliv v intimní oblasti života. Zkrátka a dobře, koho trápí dlouhodobé vyčerpání, měl by vsadit na ženšen s vitamínem B!
 

ŽenŠen Energy+ balení

ŽenŠen Energy+

Nejkoncentrovanější ženšen s důležitými vitamíny
Vyzkoušejte zdarma*

* platíte pouze poštovné a balné 49 Kč


Vaše komentáře

Vložte svůj komentář:

  • {{ myComment.createdAt }}

    {{ myComment.name }}:

    {{ myComment.text }}

  • {{ comment.createdAt }}

    {{ comment.name }}:

    {{comment.text}}

    • Zákaznická podpora:

      {{ reaction.text }}

Vložte svůj komentář:

  • Přímo do Vaší poštovní schránky
  • 18 let zkušeností a znalostí
  • Vyvinuto a vyrobeno v Norsku

Máte otázky? Zavolejte nám

Po-Pá 08:00-18:00
Zákaznická linka
©2024 NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o.
Odesílá se