Jaké má ženšenový čaj účinky? Překvapí vás jako hrnek kafe!

Téměř všichni potřebujeme každý den povzbudit kávou. Po ní ale někoho pálí žáha, nebo bolí žaludek. Přečtěte si, jaké má ženšenový čaj účinky a možná mu dáte přednost.

Jaké má ženšenový čaj účinky? Překvapí vás jako hrnek kafe!

Když to chce dobrou vzpruhu

Kávu pijeme proto, že nám chutná, nebo také kvůli probuzení. Ve chvíli, kdy jsme unavení, nás umí postavit na nohy. Vydržíme déle pracovat, víc toho stihneme. Během dne si často dáme hned několik hrnků, abychom doplnili kofein.

Právě kofein je látka, která dělá z kávy povzbudivý nápoj. Má ale své nepříjemné vedlejší účinky - někoho trápí zažívací potíže, jiné může z kofeinu bolet hlava nebo tlouct srdce. Účinky kofeinu také nejsou nekonečné.

Proto si přečtěte, jaké má ženšenový čaj účinky. Podobá se kávě, ale nepříjemnosti spojené s kofeinem jsou pryč. Ženšen totiž kofein neobsahuje, funguje jinak!

Účinnou látkou jsou ginsenosidy

Zcela přirozené látky fungují jako adaptogen. To znamená, že pomáhají tělu vyrovnat se se stresem, náročnými situacemi a dodávají mu energii fungovat dál. Ginsenosidy mají pozitivní vliv na kondici a psychiku. Ovlivňují koncentraci a paměť a podporují imunitní systém. 
Pokud hledáte produkt s ženšenem, určitě se zaměřte na obsah ginsenosidů. Může se lišit a to udává účinnost daného produktu.

Ženšen je skoro na všechno

Jak jsme popsali výše, ženšen má účinky jako káva, ale funguje na jiném principu. Existuje více odrůd. Vždy vyžadujte tzv. Pravý ženšen - Panax ginseng C. A. Meyer. Ten je za tímto účelem pěstovaný a je nejúčinnější. 

Jaké má ženšenový čaj účinky? Překvapí vás jako hrnek kafe! - ilustrační obrázek

Ženšenový čaj se dá popíjet denně. Do jeho výluhu se ale nedostane tolik účinných látek. Jestli hledáte silnější produkt s ženšenem, doporučujeme kapsle. Želatinový obal se rozpustí a uvolní v těle prášek z mletého kořene ženšenu.

Paměť, únava i stres - jděte na to s ženšenem! Nenechte si uniknout tajemství ženšenu!

Ženšen působí na psychiku i tělesnou schránku. Pomáhá jak s duševní únavou, tak s fyzickým vyčerpáním. Je ideální pro lidi s náročnou profesí, nebo zkrátka pro ty, kteří žijí hektický život a potřebují spolehlivý nakopávač energie.

Ženšen prospívá i jinde - podporuje imunitu, podněcuje sexuální touhy a nejlepší na něm je, že působí dlouhodobě. Zatímco účinky hrnku kávy jsou do chvíle pryč, ženšen působí celý den. 
 

ŽenŠen Energy+ balení

ŽenŠen Energy+

Nejkoncentrovanější ženšen s důležitými vitamíny
Vyzkoušejte zdarma*

* platíte pouze poštovné a balné 49 Kč


Vaše komentáře

Vložte svůj komentář:

  • {{ myComment.createdAt }}

    {{ myComment.name }}:

    {{ myComment.text }}

  • {{ comment.createdAt }}

    {{ comment.name }}:

    {{comment.text}}

    • Zákaznická podpora:

      {{ reaction.text }}

Vložte svůj komentář:

  • Přímo do Vaší poštovní schránky
  • 18 let zkušeností a znalostí
  • Vyvinuto a vyrobeno v Norsku

Máte otázky? Zavolejte nám

Po-Pá 08:00-18:00
Zákaznická linka
©2024 NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o.
Odesílá se