Častá únava a ospalost? Nemusíte žít s energeťákem v ruce!

Když vás trápí častá únava a ospalost, sáhnete jako první po kávě nebo energetickém nápoji? Z dlouhodobého hlediska to není dobré ani pro zdraví, ani pro peněženku. Máme pro vás jeden tip!

Častá únava a ospalost? Nemusíte žít s energeťákem v ruce!

Víte, proč nemáte energii?

Důvodů, proč nás může postihnout častá únava a ospalost, může být nespočet. Do slova instantním řešením je většinou hrnek pořádně silné kávy, energetický nápoj, v horším případě třeba alkohol, kterým se snažíme uvolnit se. Ani jedno řešení není ideální. Káva sice není v rozumné míře nezdravá, spoustě z nás ale vadí její vedlejší projímavé účinky a také to, že způsobuje nepříjemný tlukot srdce a zažívací potíže.

Když si dáte energeťák párkrát do roka, nic zásadního se nestane. Pravidelná konzumace je ale zátěží pro srdce a je velmi návyková. Konzumace těchto nápojů není efektivní řešení únavy!

Výzkumů, které potvrdily škodlivý vliv energetických nápojů, je opravdu hodně. Jejich účinek je velmi krátkodobý a hodně často závislý jen na obrovské dávce cukru, které do těla dostaneme. Řada těchto nápojů je k tomu všemu hodně nekvalitní a my platíme nemalé peníze snad jen za jejich reklamu. Potřebujete víc energie?

Vždy je potřeba řešit příčinu

Není to oblíbený postup, ale je to tak. Nikdy na to nepřijedeme rychle a taky to nebývá bezbolestné. Ale jen tehdy, když přijdeme na to, co způsobuje naši ztrátu energie, můžeme problém vyřešit. Dnes je to nejčastěji stres z práce, rodinné a vztahové problémy, nebo jen náročná moderní doba. Pokuste se vypozorovat, po jakých situacích se cítíte nejhůř. Jestliže vaše častá únava a ospalost trvá už měsíce, rozhodně je dobré svěřit se lékaři, který vás nasměruje k odborníkovi. 

Čím nahradit nezdravé dobíječe energie?

Jako doplněk k řešení příčiny můžete vyměnit kávu a energetické nápoje za něco z přírody. Rostlinné výtažky totiž působí na jiném principu, proto jsou účinky dlouhodobější. Za všechny bylinky na energii lze zmínit hlavně pravý ženšen. Kořen této rostliny prověřili lidé už před tisíci lety. Umí dodat energii, pomáhá s adaptací na stres a prospívá fyzické i duševní pohodě. Bonusem je, že podporuje koncentraci a paměť, takže se budete cítit bystřejší. Věděli jste, že má pozitivní dopad i v intimním životě,

Ženšen se doplňuje v kapslích ne ve chvíli, kdy potřebujete nakopnout, ale dlouhodobě. Díky tomu je jeho efekt stálý a dlouhodobý – nepřichází ve vlnách. Vždy vyžadujte tzv. pravý ženšen: Panax Ginseng. Ten má vysoký obsah ginsenosidů a je proto nejkvalitnější. Sušený kořen ženšenu rozemletý na prášek se snadno užívá v rozpustných kapslích.


ŽenŠen Energy+ balení

ŽenŠen Energy+

Nejkoncentrovanější ženšen s důležitými vitamíny
Vyzkoušejte zdarma*

* platíte pouze poštovné a balné 49 Kč


Vaše komentáře

Vložte svůj komentář:

  • {{ myComment.createdAt }}

    {{ myComment.name }}:

    {{ myComment.text }}

  • {{ comment.createdAt }}

    {{ comment.name }}:

    {{comment.text}}

    • Zákaznická podpora:

      {{ reaction.text }}

Vložte svůj komentář:

  • Přímo do Vaší poštovní schránky
  • 18 let zkušeností a znalostí
  • Vyvinuto a vyrobeno v Norsku

Máte otázky? Zavolejte nám

Po-Pá 08:00-18:00
Zákaznická linka
©2024 NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o.
Odesílá se