Ospalost během dne – co pomáhá na únavu a vyčerpání?

Ještě nepadlo poledne a už potřebujete třetí kávu? Klíží se vám v práci zrak? Ospalost během dne může mít mnoho příčin. Přečtěte si, co pomáhá na únavu a kdy vyhledat odborníka.

Ospalost během dne – co pomáhá na únavu a vyčerpání?

Je ospalost během dne vážný problém?

Jak se to vezme. Nejspíš tušíte, že dnes nelze o ničem 100% říct nějaký názor. Ospalost během dne je obvykle následkem náročného života, fyzického výkonu nebo psychického vyčerpání. V krajních případech ale může být projevem nějakého skrytého onemocnění. Kdy tedy za lékařem? 

Pokud vás trápí ospalost během dne pravidelně a je neúnosná. Nejste si vědomi toho, že by k únavě existovat pádný důvod? Neužíváte léky, které způsobují ospalost? Cítíte se v dlouhodobém stresu? Pak doporučujeme zmínit je praktickému lékaři, který vás nasměruje dál.

Už víte, že jste zdraví, přesto ale cítíte únavu?

Tento stav známe všichni. Jednoduše je toho na nás moc – po práci nás čekají další povinnosti doma. Řešíme problémy ve vztazích, financích nebo s bydlením. Je třeba si uvědomit, že nejste slabý jedinec, jen je na nás kladena neúnosná míra nároků. Tohle všechno člověka unaví fyzicky, duševně, nebo obojí. Pakliže byla vyloučena zdravotní příčina únavy, je na nás, jak si poradíme.

Možná to nechcete slyšet, ale bude to chtít změnu životního stylu. Pokud vás dosavadní život unavoval, je třeba dělat něco jinak. 

Potřebujete víc energie? První berličkou mohou být prostředky na podporu energie

Tou nejznámější je káva, případně energetické nápoje. Máme je stále při ruce a dokážou nás na pár hodin nakopnout. Slyšeli jste ale o ženšenu? Svými účinky se jim podobá, vydrží ale působit dlouhodobě (při pravidelném užívání). 

Ženšen je bylina, která v Asii platí za jednu z nejcennějších. Užíváme kořen a tím nejkvalitnějším je tzv. pravý ženšen, který naleznete pod označením Panax ginseng C. A. Meyer. Pěstuje se tak, aby byl kladen důraz na kvalitu a maximum účinných látek. 

Ženšen toho umí opravdu hodně: probudit v těle energii, povzbudit mozek a mysl. Poznáte změnu i v intimním životě. Je vynikající na podporu paměti a koncentrace. Zkrátka a dobře, prospěje tělu i duševní pohodě. 

Čaj z ženšenu

Jak se ženšen užívá? 

Nejpohodlnější jsou kapsle se sušeným kořenem ženšenu, které se polykají. Doporučujeme dlouhodobé a pravidelné užívání rozumné dávky. Nehodí se pro těhotné a kojící ženy. Zkušenosti mluví za vše – ženšen pomůže při ospalosti během dne a dodá sílu a motivaci k výkonu. Zkuste ho a uvidíte sami!

 

ŽenŠen Energy+ balení

ŽenŠen Energy+

Nejkoncentrovanější ženšen s důležitými vitamíny
Vyzkoušejte zdarma*

* platíte pouze poštovné a balné 49 Kč


Vaše komentáře

Vložte svůj komentář:

  • {{ myComment.createdAt }}

    {{ myComment.name }}:

    {{ myComment.text }}

  • {{ comment.createdAt }}

    {{ comment.name }}:

    {{comment.text}}

    • Zákaznická podpora:

      {{ reaction.text }}

Vložte svůj komentář:

  • Přímo do Vaší poštovní schránky
  • 18 let zkušeností a znalostí
  • Vyvinuto a vyrobeno v Norsku

Máte otázky? Zavolejte nám

Po-Pá 08:00-18:00
Zákaznická linka
©2024 NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o.
Odesílá se